torstai 7. maaliskuuta 2013

Torstaitreeni

Tulin pikaseen kirjotteleen tänne, kun on koko päivän tehny mieli tulla hehkuttaan mun aivan loistavaa treenausintoa. Olo on salilla erittäin motivoitunut ja sille ei näy loppua, tai toivottavasti ei. Aamusin sängystä nouseminen on ollut se kaikkein haasteellisin juttu. Salille päästyä teen kyllä ohjelman niin hiki hatussa ja naama irvessä, etten ole kyllä koskaan tehnyt.

Palkitsevaa salilla käymisessä on se, että kropasta näkee tuloksia melko nopeastikkin. Myös painot nousee. Se painojen nouseminen on muuten melko koukuttavaa. Salille tekisi mieli mennä aina vaan useammin ja useammin, koska haluaa painojen vaan nousevan. Nyt kuitenkin haluaisin enemmän kiinnittää huomiota ohjelman laatuun ja siihen, että saan lihaksista juuri itseä miellyttävän muotoisia. En niinkään hae isoja painojen nousuja, vaan tärkeämpää mulle olisi nyt oppia ennemminkin lihaksien muotoja kauniiksi muokkaavia täsmäliikkeitä, jos sellaisia nyt on edes olemassa. Olenkin kosiskellut mun yhtä erittäin hyvää ystävää ja erittäin taitavaa personal traineria vähän jelppiin mua tässä mun projektissa.
Katsotaan milloin saamme vaan aikataulumme sopimaan yhteen. Ja mitä saammekaan sitten aikaiseksi..

Hih, nauratti vähän itseänikin (ja luultavasti salikavereita ympärillä), kun napsasin tän "pullistelu"kuvan
Salilla parasta on se, kun kuulokkeet korvilla painaa meneen viimestä päivää. Tsemppi on ihan huikee ja keskittyminen tekemiseen 100%. Jopa tällaisen ikuisen pohdiskelijan ja haaveilijankin ajatukset kaikkoaa päästä ja keskittyminen on liikkeissä ja kropassa. Ja se jos mikä on hyvä juttu. Tykkään todella paljon meditoimisesta ja olenkin sitä jonkin verran harrastanut. Meditoimisen yhtenä tavoitteena on keskittyä hetkeen ja olla läsnä hetkessä. Salilla käynti on mulle juuri sellainen paikka, jossa se hetkessä oleminen on alkanut tulemaan jo melko itsestään.

Mutta nyt taas muut touhut kutsuvat. Oikein mukavaa loppu viikkoa kaikille!

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!