sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Kesäaika

Ihan näin aluksi ajattelin muistuttaa, että muistittehan kaikki siirtää kellot tunnilla juhannukseen päin viime yönä, tai sitten aamuna, kun heräsitte? Jos et niin nyt viimeistään kannattaa kellot siirtää.

Mutta voitteko hei kuvitella, millaisen viestin sain ystävältäni eilen illalla? Tätä ei pystyny lukemaan nauramatta. Näin se viesti kuta kuinkin meni:

"Kuulin ystävältäni, että kelloja pitää siirtää tunti. Toin juuri makkarin kellon olkkariin ja vein olkkarin kellon kylppäriin. Mikron kello oli vaikein. Nyt se on makkarissa. Meniköhän tää näin oikein? Kyl siinä se tunti meni, eikös niitä pitänytkin tunti siirtää? Oon kyllä nyt ihan puhki, mutta toivottavasti tein oikein. Tää on kyllä niin turhanpäiväistä. Nyt joudun odottamaan taas koko kesän, että saan mikron takaisin keittiöön. Voinkohan tehdä välisiirron ennen syksyä? Olen nyt kuitenkin eniten huolissani siitä, kun luin, että joidenkin puhelimet ja tietokoneet oli siirtyny itsestään ja mulla ne oli ihan samoilla paikoilla kuin eilenkin. Pitää kyllä nopeasti siirtää ne kans. Huh huh mikä homma. Auton kello kyllä saa olla, koska se on intekroitu. Vai mikä se sana oli? Mutta kuitenkin muitta mutkitta, hauskaa tulevaa kellojensiirto tuntia teillekkin."

Täytyy varmaan soitella ystävälleni, ja selittää asia uudestaan, heh!

Mutta back to the business, se olisi sitten taas aika mennä töihin. Vapaat on vapailtu ja mulla arki koittaa, ehkä aikaisemmin kuin muilla, mutta onneksi vapaat oli niin mahtavat, joten sekään ei haittaa. Mukavaa olla taas töissä, ja kiinni arjessa. Nautin täysin vapaista, mutta aina on kuitenkin mukavaa palata taas arjen askareihin ja säännölliseen päivärytmiin.

Näin aurinkoisten kelien koitettua olen alkanut taas haaveilemaan uusista Ray-Banin aurinkolaseista. Olenkin jo aikaisemmin kertonut, että olen armoton Ray-Ban fani, ja lähes joka kevät ostan uudet aurinkolasit piristämään kevät- ja kesäpäiviäni. Aviator -malli kultaisilla kehyksillä on jo selvillä, mutta linssien väri ja ominaisuudet on vielä päättämättä. Tässä joitakin värivaihtoehtoja.
kuvat: www.ray-ban.com


Ray-Ban on kyllä ehdoton suosikkini aurinkolaseista. Tuskin maltan odottaa, että saan taas uudet arskat käyttöön.

Mukavaa pyhän jatkoa kaikille sekä mukavia vapaita niille, joiden vapaat vielä jatkuu.

Susanna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!