torstai 21. maaliskuuta 2013

Tekstiiliurheilua

Mulla on ollut nyt pari päivää kurkku hiukan kipeä ja olo on ollut hyvin voimaton ja väsynyt. Luulen, että tämä olotila enteilee sairastumista. En millään tahtoisi sairastua, mutta minkäs sille mahtaa, jos niin käy. Olen jo pitkään miettinyt, että mistä johtuu, että olen tämän talven aikana jo toista kertaa flunssan kourissa? Vastustuskykyni on selkeesti heikentynyt, mutta miksi. Tätä varten varasinkin lääkäriajan, jotta saisin asiaan hiukan selvennystä.

Mulla on ollut jo pitkään mielessä, että  tarvitsisi mennä lääkäriin tutkituttamaan kilpirauhaset mahdollisen vajaatoiminnan vuoksi. Se miksi epäilen kilpirauhasten olevan osasyynä oireisiini on, että sairastan ihosairautta, jota sairastaneilla useimmilla on todettu kilpirauhasen vajaatoiminta. Jospa munkin ongelmat selittyisivät sillä. Katsotaan mitä saan vastaukseksi, kun pääsen tutkimuksiin.

Mutta tähän päivään.. Tänään siis jouduin jättämään treenin väliin ja jäämään kotiin lepäämään kurkkukipuni ja väsymyksen vuoksi. Ja koska en treenaamaan päässyt, surffailin netissä ja etsin itselleni mukavia urheiluvaatteita. Kevään tullen on mukavaa uudistaa urheiluvaatevarastoaan. Tummat treenitopit saa väistyä värien tieltä.

Mun ehdottomat suosikit urheiluvaatteiden merkkeinä ovat Nike ja Helly Hansen. Kevään treenivaatteita etsinkin lähinnä näistä merkeistä. Olen itse todennut nämä kyseiset kaksi merkkiä todella hyviksi, mutta uskon, että muiltakin merkeiltä voi löytyä hyviä löytöjä ja samankaltaisia tuotteita.

kuvat sivuilta: www.nike.com ja shop.nellyhansen.com

Haluan uutta toppia ja housua salitreenailuun, mutta erityisesti juoksuun ja pyöräilyyn on hakusessa pitkähihaista, tuulen pitävää, mutta hengittävää takkia/paitaa. Hakusessa ovat myös bikinit. Rannalle Helly Hansenin bikinit olisivat aivan loistavat ja toimisivat myös vesipuistoissa tukevuuden ja jämäkkyyden vuoksi. Mielestäni mulle sopivat paremmin urheilulliset bikinit, kuin "pikkupikku narubikinit". Tykkään menosta ja meiningistä, joten bikinien pitää olla sellaiset, jotka pysyvät päällä. Auringonottoon pitää olla sitten bikinit erikseen, jotta rusketusrajat ovat mahdollisimman pienet.

Ai, että postauksen kirjoittaminen sai ajatukset jo kevääsään ja kesään..Kesä tule jo pian.

Maltetaanpa kuitenkin vielä nauttia näistä viimeisistä ja aivan loistavista talvikeleistä.

Mukavaa loppu viikkoa kaikille!

Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!