sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Historian havinaa

Viikonloppu tuli vietettyä rauhallisesti rentoutuen mun vanhempien vapaa-ajan paikassa, joka on vanha maatila peltojen keskellä. Paikka on aivan ihana rentoutumiseen, sillä se on lähellä luontoa ja kaukana kaupungin hälinästä.

Viikonlopussa parasta oli se, että sai nukkua pitkään, syödä hyvin ja tehdä juuri sitä mikä tuntui milläkin hetkellä kiinnostavimmalta. Otin kameran mukaan, jotta pääsin kuvaamaan maatilan ympäristöä. Vanhempani ovat keränneet paljon maatilan ympäristöstä vanhoja esineitä ja tavaroita. Päätalo on sisustettu kaikella vanhalla. Taloon astuessa tunnelma ja ympäristö saattelee vierailijan mielikuvissaan ajassa taakse päin. Maatila on pala historian havinaa ja mahtavinta siellä on se, että vanhat esineet ovat päässeet aitiopaikoille koristamaan ja luomaan tunnelmaa.

Esineitä niin päätalosta kuin terassilta


Kaatumassa oleva lato pellon reunalla, voisiko romanttisempaa olla?






Viikonlopun sää oli mitä mainioin ulkona viettämiseen. Siivosimme terasseja ja laitoimme paikkoja kevät kuntoon. Ensi viikonloppuna olisi suunnitelmissa mennä viettämään pääsiäistä koko perheeni voimin maaseudun rauhaan.


Kuten minä, myös äitini rakastaa asioiden listaamista ja tarkkaan suunnittelua. Liitutaulussa on listaa siitä, mitä pitää tehdä ennen pääsiäisjuhlia, sekä mitä tulee ostaa pääsiäistä varten.



Aivan loistava viikonloppu takana, näissä tunnelmissa on hienoa aloittaa uusi viikko. Toivottavasti myös teillä muilla oli mukava viikonloppu.

Mutta nyt toivottelen oikein rentouttavaa sunnuntain jatkoa! Ja oikein mahtavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Susanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!