tiistai 12. maaliskuuta 2013

Asu 10/3/13

Mulla oli tarkoituksena tulla jo eilen päivittään tänne viime sunnuntain asukuvia. Suunnitelmiin tuli kuitenkin vähän muutoksia, sillä eilen illalla kotiin päästyäni olin niin poikki ja väsynyt, että kellahdin suoraan sänkyyn ja nukahdin välittömästi. Väsymykseen osasyynä oli varmasti se, että viihdyimme eilen ystäväni kanssa salilla lähes koko illan. Treeni oli ennen kaikkea oikein antoisa, mutta viihdyimme myös infrapunasaunassa ja nautimme toistemme jutuista ja seurasta. Salilla saimme hiukan ohjeistusta ja vinkkejä uusista liikkeistä ohjelmaamme, erityisesti liikkeitä jaloille. Mulla jalkatreeni on ollut melko heikkoa ja eilen oli ihana oppia liikkeitä, joiden avulla oikeasti sai jaloissakin tuntumaan, että jotain on tehty oikein. Oli kyllä tosi hyviä ohjeita ja liikkeitä, kiitos kuuluu meitä salilla ohjanneelle asiakkaalle ja salin personal trainerille.

Niin se viikonloppu sitten vierähti taas hujauksessa ja taas oltaisiin jo hyvää vauhtia menossa seuraavaa viikkoa eteenpäin. Tämä viikko on erityisen mukava mulle, sillä viikko pitää sisällään kaikkea hienoa! Perjantai on erityinen päivä, sillä silloin täytän 25 vuotta. Silloin olisi sitten neljännes vuosisadasta kerätty ikää talteen. Voi kuinka nopeasti aika tuntuu kuluvan! Juurihan mä täytin 18, ja nyt jo aletaan olla kohta lähempänä kolmeakymppiä kuin kahtakymppiä. Mutta tiättekö, musta on ihanaa olla juuri tämän ikäinen kuin juuri nyt olen! En haluaisi olla yhtään nuorempi enkä myöskään yhtään vanhempi.

Lauantaina olisi sitten vuorossa juhlintaa monesta syystä. Tuskin maltan odottaa. Tämä viikko menee siis lähinnä juhlien järjestelyissä, suunnittelussa ja juhlahumussa. Juhlahumusta puheen ollen, saimme nauttia siitä myös jo viime sunnuntaina. Sillä juhlimme mun nuorimman serkkuni rippijuhlia. Oli tosi mukavaa nähdä sukulaisia pitkästä aikaa. Ja erityisesti oli hienoa päästä juttelemaan ja vaihtaan kuulumisia.

Juhlien kunniaksi onnistuin tallentamaan kameralle myös muutaman asukuvan ja ajattelinkin tulla niitä tänne jakamaan. Kuvien valotus oli hiukan haasteellinen, koska aurinko paistoi kummallisesti sivusta. Kuvat ovat siis melko tummia, mutta kyllä niistä jotain selvää saa.


pusero / Cubus, housut / Seppälä, avokkaat / Vagabond

Normaalisti juhliin pukeudun melkein poikkeuksetta mekkoon. Pengoin sunnuntaina hieman vaatehuonettamme ja löysin sieltä vanhat suorat housuni. Housut istuivat vielä vuosien jälkeenkin hyvin päälleni, joten päätin kokeilla mekon sijaan jotain vähän erilaista. Sunnuntaina päälläni juhlissa oli siis vanhat suorat housut ja satiininen pusero. Asu oli oikein mukava ja todella sopiva talven juhliin. Löytö oli oikein mukava ja jatkossa housut tulevat varmasti olemaan enemmän käytössä.

Korut / Ibero


Mukavaa ja aurinkoista alkanutta viikkoa!

Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!