maanantai 4. maaliskuuta 2013

Ajatuksen virtaa

Tänään aamulla mulla oli suunnitelmissa lähteä salille ennen työvuoroa. Aamulla kuitenkin uni maittoi, enkä meinannut päästä sängystä millään ylös. Kroppani huusi selvästikin lepoa, joten päätin hyvällä omalla tunnolla jatkaa lepäämistä mahtava kirja seuranani. Eilen illalla ennen nukkumaan menoa olin taas pitkästä aikaa avannut yhden mielenkiintoisimmista kirjoistani, Bob Proctor ja Olet syntynyt rikkaana. Kirja on ihan huippu ja herättää mussa paljon ajatuksia. Kirjan asiat ja ajatukset pyörivät koko viime yön unissani enkä sitten malttanut olla jatkamatta kirjan lukemista herättyäni.

Mikä sen ihanempaa onkaan, kuin viettää aamupäivä sängyssä, auringonsäteet pilkistivät sälekaihtimien välistä ja kädessä on ajatuksia herättävä ja mukaansa tempaava kirja. Tämän aamun vietin juuri tuollaisissa tunnelmissa.



Nyt lähiaikoina on ollut aivan liian vähän aikaa keskittyä henkiseen kasvamiseen ja kirjallisuuteen. Olisi ihana, kun joka päivä voisi kuluttaa vähintään muutaman tunnin kirjallisuuden lukemiseen, ajatteluun ja rentoutumiseen, opiskelemaan olemaan läsnä. Rakastan kaikkea kirjallisuutta, joka pistää todella miettimään, miten sitä elämäänsä elää ja miten sitä haluaisi elää. Olen kova pohtimaan elämän tuomia asioita ja haluan kehittää itseäni jatkuvasti onnellisemmaksi, positiivisemmaksi ja suvaitsevammaksi ihmiseksi. Pohdin usein, miten saan luotua elämästäni sellaisen, jollaisesta olen aina haaveillut. En ole ihmistyyppi, joka tyytyisi kohtuuteen vaan pyrin aina parhaaseeni.

Uskon, että jokainen meistä voi saavuttaa elämässään kaiken mitä sisimmässään ikinä vain haluaa. Ihmisen on tärkeää rakentaa mieleensä mielikuva, millainen haluaisi olla ja millaisena olisi täysin tyytyväinen itseensä ja elämäänsä. Tuo mielikuva mielessään ihminen pyrkii saavuttamaan mielikuvan ja tavoittelee sitä. Jos ihminen tarpeeksi uskoo tuon tavoitteen saavuttamiseen, saavuttaa ihminen sen jonain päivänä. Tämän ajatuksen myötä uskon, että ajatteleva ja positiivinen ihminen pystyy aina mihin tahansa elämässään.

Tämän tekstin myötä toivotan teille mukavaa ja rentoa viikon alkua!

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!