perjantai 22. maaliskuuta 2013

"Naurutreeni"

Tänään päätin mennä eilisen lepäämisen jälkeen kokeileen hiukan hikiliikuntaa, miltä se tuntuu ja miten se onnistuu tänään. Mentiin mun ystävän kanssa yhdessä treenaileen, kun molemmat satuttiin pääseen klo 13 töistä ja suunnattiin sitten suorilta salille. Oli muuten oikein ihanaa vaihtaa kuulumisia ystävän kanssa pitkästä aikaa. Ja muuten saatiin tänään kyllä nauraa itselle ja toisillemme. Totta kai lisäksi myös ikuistettii pullistelu ja vähemmän pullistelu kuvia. Uskokaa tai älkää, kaiken naurun ja pullistelun lomassa jäi aikaa myös treenamiseen, ja hyvin treenattiinkin.

Heti alkulämpän jälkeen päätettiin, että me tehdään mun ystävän saliohjelmasta rinta-olkapäätreeni ja lisäksi vähän vatsoja voimapyörällä ja tangossa roikkuen. Alkulämpässä kerroin tomerana mun ystävälle, että mä teen mieluiten yksijakoista treeniohjelmaa, ja en oikein noita monijakoisia ohjelmia ymmärrä, kun niissä ei saa kunnon hikee edes pintaan. Noh, uhooja sai taas sitten tuntea nahoissaan, mitä sitä tulikaan sanottua?!

Hyvä tsemppi päällä!

Kaverin kanssa treenaamisessa parasta on se, kun samalla voi vaihtaa kuulumiset ja kertoa hyviä vinkkejä toiselle niin liikkeissä kuin niiden suorittamisessa. Oon kyllä todella ylpeä mun ystävästä. Se on kehittynyt aivan mielettömästi parin kuukauden aikana. Sain noin kaksi kuukautta sitten innostettua ystäväni salille, ja jessus mikä salibeijbe siitä onkaan kuoriutunut. Jes!



Siitä treenistä.. Oli oikein hienoa kokeilla taas aivan erilaisia liikkeitä, mitä on tavallisesti tottunut tekemään. Oma treenaaminen tämän avulla monipuolistuu, ja lihakset saa eri ärsykkeitä ja näin kehitystä tapahtuu enemmän. Mun treenaamisessa kun ongelma on usein se, että teen liikaa samanlaisia treenejä, joten kehitystä ei välttämättä tapahdu niin nopeasti kuin olisi mahdollista. Tähän asiaan toivonkin saavani lisää opastusta mun personal trainer ystävältä.

Ja näin tehdää ristitaljaa..

keskittyy.. ihmeen hyvin

ja kunnolla eteen

Jaksaa, jaksaa!

Ja sit hymy, jes!


Treenin teimme hyvällä sykkeellä, vaikka kuviakin ehdimme räpsiä. Treenin jälkeen suihkussa en meinannut saada käsiä enää ylös, kun ne oli niin vetelät ja poikki. Tulipas siinä sitten alkulämpän keskustelu mieleen ja mietinkin, että mitähän sitä tulikin sanottua siitä treenien tehoista.. ups!





Kiitos tästä päivästä kuuluu ystävälleni. Oli aivan mahtava treenipäivä. Ja mikä parasta, olimme valmiita treenistä jo kolmen aikaa iltapäivällä. Koko päivä vielä siis aikaa muulle touhuamiselle. Tämä jos mikä oli ihana viikonlopun aloitus.

huumorilla sitä elämästä ja treenistä selvitään hengissä :)




Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonlopun alkua kaikille!


Susanna





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!