perjantai 1. maaliskuuta 2013

Ajatusten Aamiainen Helmessä

Elämässä täytyy osata nauttia arjesta ja sen tuomista ilon ja onnen hetkistä. Tänään klo 6.00 mun herätyskello pirahti, ja tämä tyttö nousi innokkaana pikapikaa sängystä ylös laittamaan itseään kuntoon. Olin sopinut treffit työkaverini kanssa Tamperelaisille varmasti tuttuun Amurin Helmeen klo 7. Meille on jo muodostunut lähes perinteeksi aloittaa satunnaisesti viikonloppu tai esimerkiksi työviikko hemmottelemalla itsemme ja vatsamme Helmen herkullisella aamiaispöydällä.

Pakko kyllä sanoa, että ei se Amurin Helmi tänä aamunakaan pettänyt, vaan juuri tuoreet sämpylät ja puuro veivät kielen ja mielen kyllä mennessään. Tästä on mukava mennä viikonloppua kohden hyvillä mielin. Seuranani oli positiivisuutta hehkuva ja maailman valloittavin työkaveri, joten onnistunut ja mieltä kohottava tunnelma oli taattu. Kyllä taas nauraa hekotimme, paransimme maailmaa ja pohdimme elämän syvimpiäkin lokeroita. Lopulta ajatuksemme ja puheemme ohjautuivat kuitenkin elämän hienouteen ja onnellisuuteen, ihanaan tähän päivään!




Viikonlopun aikana mulla on tiedossa paljon ystävien tapaamisia, isoäidin syntymäpäivät ja urheilua sekä saunassa rentoutumista. Kuitenkin kaiken vierailun ja toiminnan lomassa tavoitteenani olisi kurkistaa vaatehuoneeseeni ja sen sisältöön. Tavoitteena olisi saada luotua, jonkinlainen "My Spring Must Haves" -lista. Olen järjestelmällisyyden ja suunnitelmallisuuden peräänkuuluttaja ja kannattaja, joten usko, että hyvin suunniteltu on jo puoliksi tehty. Uskon siihen myös vaatehankinnoissa. Ilman suunnittelua ostaisin summamutikassa kaikkea maan ja taivaan väliltä, ja ostoksilta mukaan voisi lähteä jotakin aivan turhaakin. Listan avulla käyn läpi mitä oikeasti tarvitsen. Palataan siis listaan, kun sen saan valmiiksi väkerrettyä!

Hauskaa perjantain jatkoa ja aurinkoista maaliskuuta!

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!