lauantai 30. maaliskuuta 2013

Happy Easter!

Terveisiä luonnon helmasta. Pääsiäinen on kulunut paremmin kuin mainiosti. Perinteisesti olemme viettäneet pääsiäistä koko perheen voimin luonnossa ulkoillen. Tänä vuonna onneksi myös sää on suosinut ja ollut aivan loistava. Aurinko on lämmittänyt niin ulkoisesti kuin sisäisestikin. Mieli on ollut korkealla ja viime päivien väsymys on siirtynyt täysin takaa-alalle. Ihanaa, että kevät on täällä ja saamme nauttia auringosta.






Eilinen pitkäperjantai tuli vietettyä lähes kokonaan ulkona. Olimme mökillä polttelemassa syksyllä keräämiämme risuja. Ohjelmassa oli siis pääsiäiskokko ja noitien karkotus. Vietimme aikaa myös jäällä pilkkien ja nauttien hienosta aurinkoisesta päivästä. Mökkimme pihassa on kota, joka on erittäin käytännöllinen näin talvella ruoan ja juoman lämmittämiseen. Kodassa paistoimme makkaraa ja saimme nauttia muurinpohjalettuja. Kiitos ruoasta kuuluu äidilleni. Ai että makkarat sekä letut maistuivat raittiissa ilmassa aivan taivaallisen hyviltä.




Päivälliseksi saimme nauttia maukasta lammasta.




Pitkäperjantain kruunasi ja pisteenä iin päällä päivän päätteeksi pääsimme nauttimaan saunasta ja paljusta. Pilvetön tähtitaivas ja pieni pakkanen tekivät paljuilusta entistä nautinnollisempaa. Päivän touhuamisen ja raittiin uloilman ansiosta illalla kyllä uni maistui.



Sää on suosinut myös tänään. Juuri äskön joimme nokipannukahvit terassilla nauttien aurinkoisesta lauantaipäivästä. On tää pääsiäinen kyllä ihanaa aikaa.

Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

Nautitaan auringosta!

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!