perjantai 8. maaliskuuta 2013

INSTAGRAM*

Taas on vierähtänyt hetki siitä, kun päivittelin viimeksi tänne Instagram -kuvia. Miten aika kuluukin niin hirmu nopeesti? Tuntuu, että koko tämä vuosi 2013 on alkanut vauhdilla, nyt jo ollaan hyvää vauhtia menossa kohti maaliskuun puolta väliä ja kohti kevättä. Toivottavasti vauhti hidastuisi hiukan kesää kohden, että saisimme sitten nauttia kesästä pidempään. ;) Viime päivien aurinkoiset kelit ovat kyllä saaneet mielen todella virkeäksi ja iloiseksi. Pikku hiljaa alkaa kevätfiilikset hiipiä mieliin ja ajatuksiin. Kevään tuloa voisi fiilistellä vaikka kuinka pitkään ja sitä varmasti tulee tehtyäkin melko paljon täällä blogin puolella. Ehkä kyllästymiseen astikin.. vai voikahan siihen koskaan kyllästyä? Enpä usko:)

On ihanaa, että todellakin se kevät lähenee. Aurinkoinen ja kevään tuoksuinen fiilis varmasti välittyy myös seuraavista instakuvista. Tässä siis olisi taas vajaan kahden viikon ajalta kuvia..
Ja meidäthän löytää siis Instagramista nimimerkillä @TWOBRILLIANT



Näiden kuvien saattelemana toivotan oikein ihanaa naistenpäivän iltaa kaikille ihanille naisille! Ja oikein rentouttavaa viikonlopun alkua!

Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!