maanantai 18. maaliskuuta 2013

Feliz Cumple!

Täällä blogin puolella on mun osalta ollut vähän hiljaiseloa viime aikoina, pahoitteluni siitä. Viime päivät kun ovat kuluneet täysin juhlahumuun uppoutuneena ja ystävien seurasta nauttineena. Mikä parasta tänään, niinkuin viikonloppunakin, saamme nauttia auringosta ja valoisista päivistä. Aurinko kun piristää aina yhtä paljon ja etenkin näin lopputalvesta, pimeän talven jälkeen.

Ennen kuin käännetään sivu ja suunnataan katseet eteen päin ja tulevaan viikkoon, katsotaanpa hiukan vielä taakse päin ja muistellaan mennyttä viikkoa. Minulla viikonloppu kului juhlien ja nauttien rakkaimpien ihmisten seurasta. Aiheita juhlaan meillä oli useita ja sen vuoksi tunnelma oli mitä mainioin ja kristallin hohtoinen.

Perjantaina vietin syntymäpäiviä. Juhlia en syntymäpäivien kunniaksi järjestänyt, mutta ikimuistoinen siitä tuli ilman juhliakin. Tässä iässä ei enää kauheasti odota saavansa mitään lahjoja syntymäpäivinään, mutta ilokseni sain kuitenkin muutamia oikein ihania lahjoja. 

Olen jo hetken aikaa toivonut saavani Michael Korsin rannekellon omakseni. Toiveeni oli kuultu ja se toteutui, kun mieheni antoi mulle sellaisen syntymäpäivälahjaksi. Olin ihan haltioissani ja innoissani saadessani sen, sillä olen pitkän tauon jälkeen taas alkanut pitämään kultaisista asusteita, ja kello multa vielä puuttui kultaisena. 




Voi kuinka nainen onkin helppo saada onnelliseksi. Kyllä taas pitkään saa olla tyyytyväinen, sillä ranteessa komeilee kyllä aivan ihana rannekello. 

Kummitädiltä/luottokampaajaltani sain luonnollisesti lahjaksi jotain hiuksia ravitsevaa ja hoitavaa. Schwarzkopfin BC Oil Miracle -tuoteperhe lupaa ylellisen kiiltävät ja ilmavat hiukset. 



Hiustenhoitosarjaan kuuluu kristallinkirkas mikroemulsio-öljyshampoo, suihkutettava ja hiuksiin jätettävä hoitoöljy sekä kevyt silottava hoitoöljy. Odotan mielenkiinnolla hoitoöljyjen ja shampoon kokeilemista. Onko kenelläkään kokemuksia kyseisestä hiustenhoitosarjasta?

Mennyt viikonloppu jää onnellisena ja mieleenpainuvana muistona mieleeni. Palaan myöhemmin kuvien kera lauantain tunnelmiin. Ja voin paljastaa myöhemmin mistä tässä kaikessa juhlassa oli kyse. Se jääköön vielä vähän arvoitukseksi. 

Mennyt viikonloppu siivittää meidät taas uuteen viikkoon. Lauantai oli yksi etappi omassa elämässäni ja olen onnekas, että sain sen kokea ja nauttia siitä lähimmäisteni kanssa. Nyt on ihanaa jatkaa eteenpäin. Mulle on tyypillistä, että pystyn keskittyyn täysin vain yhteen asiaan kerrallaan. Kaiken juhlinnan jälkeen on mukavaa rauhoittua ja pysähtyä. Nyt on ihana alkaa odottaan kevättä ja lumien sulamista. 

Tällä viikolla kuitenkaan lumet eivät luultavastikkaan vielä kovinkaan paljoa pakkasten vuoksi ala sulaamaan, joten nautitaan vielä viimeisistä lumisista keleistä. Kyllä se kevät sieltä on jo tulollaan!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Nautitaan elämästä ja jokaisesta pienestä hetkestä!

Susanna








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!