tiistai 12. helmikuuta 2013

What colour would you like?

Tänään oli kauan odotettu kampaajapäivä. Olen jo hetken odottanut kampaajalle pääsyä, sillä olen mielestäni ollut hiustyylimuutoksen tarpeessa. Noh, mites siinä sitten kävikään.. Olen jo pitkään värjäyttänyt hiukseni niin sanotulla balayagella. Tämä hieno termi tarkoittaa tekniikkaa, jossa raidat maalataan hiusten sekaan vapaalla kädellä. Olen rakastunut korviani myöten tähän tekniikkaan jo viime kesänä, enkä sitten tänäänkään osannut toivoa muuta kuin väriä vaaleammaksi samaisella tekniikalla. Balayagen ansiosta viikkojen kuluessakaan tyvikasvu ei näytä aivan tuskaiselta, kun hiukset ovat monivärivivahteiset.

Halusin ottaa kuvat hiuksistani ennen ja jälkeen. Pahoittelen kuvien huonoa laatua, sillä olosuhteiden pakosta jouduin ottamaan ne kännykälläni.


Illalla kävin salilla treenaamassa. Tässä vielä illan tunnelmia kuvin.



Olo tänään salilla oli pitkästä aikaa kauhean väsynyt ja liikkeiden loppuun suorittaminen tuntui välillä melkein mahdottomalta. Onneksi mukana oli ystävä, jonka läsnäolo pistää tsemppaamaan, ja saimme kuin saimmekin treenin tehtyä kunnialla loppuun. Olo nyt kotiin päästyäni on huikea. Treenin päälle sauna tekee hyvää, joten nyt lähden nauttimaan saunasta, ai että kuulostaa hyvältä.

Saunan jälkeen on raukea olo ja uni varmasti maittaa.

Vai maltankohan ollenkaan nukkua ensi yönä, sillä huomenna saamme kotiimme uuden "perheenjäsenen"?


Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!