keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Dramaattinen hammaslääkärikäynti

Tänään se päivä koitti, kun rohkaistuin 5 vuoden jälkeen astelemaan hammaslääkärin tuolille. Kyseessä oli vain perus tarkastus tai niin ainakin luulin... Mulle tuli hammaslääkärikauhu sen jälkeen, kun ylä-asteella "sain" raudat ja aina kun niitä kiristettiin, niin kipu oli sietämätön. Siitä asti, kun sain raudat pois olen nähnyt painajaisia, että hampaani tippuvat yksitellen tämän kiristelyn vuoksi ja näen tätä unta tasasin väliajoin.

Noh anyway.. olin siis tässä "perus tarkastuksessa", kunnes hammaslääkäri yhtäkkiä totesi, että poistetaan samantien yksi viisaudenhammas, joka oli kasvanut vinoon. Siinä vaiheessa mietin vain että: PANIIKKI! En ollut valmistautunut yhtään siihen, että se toimenpide voitaisiin tehdä samantien.
No ei siinä muu auttanut, kun suostua ja yrittää hengittää syvään ja olla näyttämättä hirveetä jännitystäni. Hyvin siinä onnistuinkin, jalat tärisi penkissä, kun haavan lehti. Siinä sitten hammaslääkärikin pyysi olemaan rennosti ja kaiveli jostain ruuvimeisselin näköisen piikin, yritä siinä sitten olla rennosti..
Loppujen lopuksi tämä hirveä toimenpide kesti sekunnin enkä tuntenut mitään ja kyllä jälkeenpäin hieman nolotti se mun tärinä turhasta.. kaikesta oppii.

Mun piti hammaslääkärin jälkeen käydä hakemassa uusi sähköhammasharja, sitä kun en vielä omista ja hammaslankaa lääkärin suosituksesta.

Noh.. näihin päädyttiin..


Täytyihän sitä saada jotain helpotusta sen kauhean kärsimyksen jälkeen ;)

Illalla lähdin vielä käymään avomieheni kanssa veljeni luona. Veljeni ja hänen vaimonsa olivat saaneet yhden uuden perheenjäsenen, aivan valloittavan suloisen pikku Chihun!


Eipä paljoa helpottanut meikäläisen pentukuumetta nähdessäni tämän pikku hurmurin. Miten joku voikin olla noin pieni ja ihana!!

Omaa pikku pentua odotellessa..


- Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!