torstai 7. helmikuuta 2013

Teehetki ystävien kesken

Kyllä tänäänkin tuli se huomattua, että arkea todella piristää hetkinen teekupposen äärellä ystävien kesken. Erityisen ihanan teehetkestä tänään teki se, että olemme Lauran kanssa olleet ystäviä monen vuoden takaa, ja lähdimme aikamatkalle 90-luvun alkupuolelle.



Tänään Laura tuli suoraan töistä luokseni ja päästiin taas päivittään kuulumiset. Lauran kanssa meillä on aina paljon asioita mistä jutella. Tänään selailimme hieman vanhoja albumeita. Muistot nousivat pintaan, ja saatiin kunnon naurutkin aikaiseksi. Tällaisina hetkinä alkaa yhä enemmän arvostamaan sitä, että ympärillä on ihmisiä, jotka todella tuntevat sinut ja kulkevat rinnalla. Kuinka onnekkaita Lauran kanssa olemmekaan, kun olemme saaneet kulkea toistemme rinnalla pienestä pitäen!

Valokuvia tulee nykyään aivan liian harvoin katseltua. Joka kerta niiden katselu on kuitenkin yhtä mukavaa ja saa hymyn huulille.

Lauran lähdettyä kotiin jatkoin vielä kuvien selailua. Ja ei voi muuta sanoa kuin, että voi niitä aikoja!






2 kommenttia:

  1. Ihania valokuvia. Jaakolla on Riksa sylissä ja mulla vaan nukke. :( Taitaa siältä löytyä Viivi ja Jennikin toisesta kuvasta. Me taidetaan olla tossa sen ikäsiä, ku mun lapset on ny. Jännää.
    -manna-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä. Kuvien katselu on kyllä aina yhtä mukavaa!

      Poista

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!