maanantai 11. helmikuuta 2013

Maanantaiaamun tunnelmia

Se olisi sitten taas maanantai ja uusi viikko alkamassa. Ihanaa!

Ajattelin kuitenkin vielä hetkisen katsoa taakse päin ja muistella viikonloppua. Viikonloppu oli oikein onnistunut ja ihana. Sen siivittämänä onkin rauhoittavaa aloittaa uusi viikko.

Mitäs kaikkea sitä viikonloppuna sitten tuli tehtyä..



Lauantaina tuli juhlittua ystävän valmistujaisia! Juhlat olivat oikein hienot ja onnistuneet. 


Sunnuntaina pääsimme nauttimaan urheilun juhlaa lasten "hiihtokilpailuiden" merkeissä. Ohjelmassa oli Hippo-hiihdon mitalisadetta kahden siskon lapseni ansiosta. Kilpailu oli oikein tapahtuma rikas ja antoisa. Lähes kaikki urheilulle tyypilliset elementit, veri, hiki ja kyyneleet, oli havaittavissa suuren osallistuja joukon tunnelmassa. Jännitys oli käsin kosketeltavissa ja onnistumisen ilo oli vielä sitäkin suurempi! Onnea kaikille itsensä likoon laittaneille hiihtäjille. 


Sunnuntaina iltapäivällä vietimme Lauran kanssa teehetken vaihtaen taas viikon kuulumisia. Teen juonnin lomassa tuli tehtyä myös pikatreeni Lauran kahvakuulalla. Ai että se on muuten hyvä ja monipuolinen vempain ihmisille, jotka tykkäävät mielummin treenata kotona kuin salilla. Nopeasti oli koko vartalon treeni tehty. 

Tuleva viikko pitää sisällään muun muassa kuusi päivää töitä, mutta myös kampaajaa ja urheilua. Huomenna mulla olisikin aika kampaajalle. Mielipiteet uusista hiuksista vaihtelevat joka toinen tunti. En osaa päättää haluanko hiuksista vaihteeksi vähän tummemmat vai laitatutanko vain vaaleita raitoja. Se jää nähtäväksi! Katsotaan huomenna mitä luottokampaajani saa loihdittua.

Mukavaa ja iloista alkuviikkoa! Tsemppiä kaikille alkavan viikon koitoksiin!


Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!