sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Ihana sunnuntai!

Oli niiin mahtavaa pitkästä aikaa päästä viettämään tyttöjen iltaa kaksin hyvän ystäväni Saritan kanssa. Höpötettiin taas kaikesta mahdollisesta ja fiilisteltiin niitä vanhoja biisejä, joista tulee teiniajat mieleen. Ja tietenkin söimme ja joimme hyvin ;) Sarita oli tehnyt halloumsalaattia ja jälkkäriksi omatekoista "jäätelöä", joka oli mielettömän hyvää!
Jäätelöön tuli muistaakseni sitruunarahkaa, turkkilaista jugurttia, marjoja ja pähkinöitä.. hieman terveellisempää kuin normi jätski.


Saan olla kyllä kiitollinen, että mulla on noin ihana ystävä. Me ollaan oltu Sarrun kanssa ystäviä melkein since 1988, kuten Suskunkin kanssa. Ollaan Sarrun kanssa melko erilaisia luonteeltaan, mutta ehkä se onkin se juttu miksi meidän ystävyys on ja pysyy. Kumpikaan ei kyseenalaista toisen päätöksiä ja tuetaan toisiamme tilanteessa kuin tilanteessa. On ihan mahtavaa tietää, että toiselle voi kertoa mitä tahansa maan ja taivaan välillä ja luottamus on 100%. Hauskaa meillä on aina takuu varmasti.

Kuvasta päätellen tunnelma oli melko pimee..



Tänään olenkin fiilistellyt ihanan siistiä ja 'keväistä' kotia. Kukkaset piristää kotia ja mieltä kummasti. Sain nuo tulppaanit eilen äidiltäni ja takana olevat (en muista nimeä) kukat ovat vielä hengissä ystävänpäivältä, jotka sain Janilta.



Rentouttavaa sunnuntaita!


- Laura



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!