maanantai 25. helmikuuta 2013

INSTAPICS*

Rentouttavaa viikon alkua ja aurinkoista maanantaita!

Melko raskaan työviikonlopun päätteeksi onneksi maanantai tai viimestään tiistai ovat meillä töissä yleensä ansaittuja vapaapäiviä. Olen onnekas, kun tällä kertaa vapaa osui mun kohdalla jo maanantaille ja sain aloittaa viikkoni erittäin rennossa meiningissä.
Heti herätessäni olen ollut todella hyväntuulinen tänään. En ole juurikaan sopinut mitään tälle päivälle, joten ajattelin ottaa päivän melko rennosti. Aloitin päiväni lukemalla aamulehden kaikessa rauhassa kahvikupin äärellä. Tällainen viikon aloitus on aivan huippu ja olisi hienoa, jos tällainen olisi aina mahdollista. Viikon ensimmäiset tunnit lupaavat hyvää, tästä viikosta ei voi tulla siis kuin onnistunut!

Se mitä tänään ajattelin tehdä on melko mielenkiintoista. En ole tainnut aikaisemmin mainitakkaan pienestä projektistamme, jonka jälkeen asuntomme olisi kokonaisuutena sitten täysin valmis. Projekti nimeltä vessaremontti on siis vielä työn alla. Ajattelin kohta näin maanantain kunniaksi pistää musiikin pauhaan, vetästä raksahaalarit niskaan ja ruveta maalaamaan vessan ikkunankarmeja ja hiukan vesiputkia. Myöhemmin voin sitten tehdä postauksen, jossa näette pienellä pintaremontilla uudistetun vessamme. 

Illan suunnitelmat ovat vielä kovin avoinna. Tänään on juoksupäivä, joten se ainakin tähdittää meidän maanantai-iltaamme. 
Vielä lisää auringonpaistetta ja olisi päiväni täydellinen, joten sormet ja varpaat pystyyn, että tänään saisimme edes hetkisen nauttia auringon valosta. 

Ajattelin laittaa tänään vähän instakuvia kehiin. Instagram kuvat ovat mun, eli Susannan, ottamia kuvia, ja sen vuoksi ne ovat lähinnä kuvia Susannan arjen tapahtumista yhtään Lauraa väheksymättä.  Vaikka Lauran omien sanojen mukaan, sillä on "vähä niinku älypuhelin", joudumme ehkä painostamaan Lauraa ostamaan itselleen uusi puhelin tässä lähiaikoina. Tämä kuitenkin kaikella kunnioituksella Laura sun rakasta vanhaa puhelintasi kohtaan! Katsotaan sitten, miten instagram hommelit jatkuvat sen jälkeen. Mutta nyt, mennään näillä.

Tässä siis vähän instakuvia kahdelta viime viikolta

INSTAGRAM @ TWOBRILLIANT






Mukavaa onnistumisten viikkoa kaikille!


 Susanna






3 kommenttia:

  1. Ah vuorotyön iloja - maanantaivapaa :) hyvä ilma näyttää olevan! Ps. Noi kengät on niiiin hienot :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla! Kyllä värit piristävät kummasti urheiluvarustuksessa. Kengät ovat piristävät mutta myös erinomaiset jalassa. Toiveeni toteutui ja saatiin nauttia ihanasta auringonpaisteesta. Iihana suomalainen aurinko! ;)

      Poista
  2. Heiii kamoon!! Mulla on hyvä ÄLYpuhelin :D ..harmi vaan ettei siin tosiaan oo tota Instagram ominaisuutta, ehkä mä sit viimestään synttärilahjaks itselleni voisin kattoo uutta älypuhelinta.. -.-

    VastaaPoista

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!