lauantai 9. helmikuuta 2013

Good Morning Sunshine!

Meillä viikonloppu alkoi sporttisissa tunnelmissa. Eilen mieheni kanssa päätimme, että tänään heti aamusta lähtisimme juoksemaan. Heti herättyäni puin lenkkivaatteet päälle, laitoin ohuen meikin kasvoilleni ja harjasin hiukset kuntoon. Mikä sen parempi tapa aloittaa viikonloppu kuin aktiivisesti liikkumalla. Lenkkeilystä tulee aina niin hyvä olo. Lenkkeilyn lomassa on mukava jutella kuulumisia ja suunnitella tulevaa päivää.
Se miksi meikkaan lenkille tai lähtiessäni ulkoilemaan voi joidenkin mielestä tuntua hyvin turhalta ja oudolta. Itse kuitenkin olen sitä mieltä, että meikkaaminen ei ole turhamaista vaan ennemminkin järkevää. Meikki suojaa kasvojani pakkaselta ja auringolta. Tänään tosin auringosta emme valitettavasti päässeet lenkillä nauttimaan.






Pakko myöntää, että olen hurahtanut jälleen käyttämään sykemittaria. Pääsin siitä jo hetkellisesti eroon, ja hehkutinkin kaikille urheilija ystävilleni, etten käytä enää sykemittaria vaan urheilen pelkästään urheilun ilosta. Ja nyt tässä taas ollaan. Koukussa sykemittariin ja lukuihin. Toisaalta, sykemittari saa aikaan hirmuisen motivaation ja sen avulla pystyy seuraamaan omaa kehittymistä sekä tehtyjä treenejä.



Tällaista aamiaista tai oikeastaan brunssia nautimme lenkkeilyn jälkeen. Jos urheilen aamuisin pyrin sen tekemään yleensä melko tyhjällä vatsalla. Tänään ennen lenkkiä söin yhden banaanin ja join muutaman lasin vettä. Lenkin jälkeen ruoka maistuu aina parhaalta. Rakastan pekoniaamiaisia ja eipä se tänäänkään maistunut pahalta. Suosittelen, vaikka se ei joidenkin mielestä niin terveellistä olekkaan.


Aamiaisen lomassa on rentouttavaa lukea samalla lehteä ja tsekata padilta päivän uutiset. 


Vielä viimeisenä kuva tulppaaneista, jotka eilen sain ystävältäni. Tulppaanit kyllä aina piristävät päivän.

Illalla olisi luvassa erään ystäväni valmistujaiset. Mutta nyt ensiksi saunaan ja sen jälkeen valmistautumaan juhlaan!

Mukavaa lauantain jatkoa!

Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!