keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Helmikuun yllätys

Kyllä vain se aurinko saa piristettyä päivää. Ihanaa, että tänään on saatu nauttia auringon kirkkaista säteistä. Tätä kiitos lisää ja paljon!

Mutta siis asiaan. Ajattelin tulla kertomaan siitä, kun viime viikolla ystävänpäivänä kerroin, että lähden etsimään miehelleni yllätyslahjaa. Meillä on mieheni kanssa ollut jo pitkään tapana yllättää toinen toisemme vuorokuukausin. Tämä tapa on ollut mitä mainioin, sillä se todella piristää suhdetta ja saa arkeen pientä luksusta. Yllätysten vuoksi emme juurikaan osta toisillemme joulu- tai syntymäpäivälahjoja, vaan panostamme oman kuukautemme yllätyksiin. Hienointa on saada lahja tai jokin yllätys silloin, kun sitä vähiten odottaa. Kuukauteen nimittäin mahtuu monta päivää, tuntia ja minuuttia, jolloin sen yllätyksen voi toteuttaa. Tärkeintä ei ole yllätyksen hinta vaan nimenomaan ajatus. Yllätys voi olla mitä tahansa maan ja taivaan väliltä, kuten itse tehty kynttiläillallinen, hieronta kynttilän valossa tai mitä tahansa missä on ripaus romantiikkaa. 

Helmikuu on kuukausi, jolloin on minun vuoroni yllättää mieheni. Mietin pitkään, että mikä se yllätys tässä kuussa voisi olla. Mieheni on moneen kertaan kauppareissuillamme Prismaan pysähtynyt ihastelemaan Timanttisille Gantin kelloja. Mieheni on jo pitkään haaveillut kellosta, joka olisi yhtäaikaa ajattoman tyylikäs sekä rento. 

Noh, viime viikolla lähdin äitini kanssa katsastamaan valikoimaa, josko sellainen kello miehelleni löytyisi. Ja onnekseni, juuri sellaisen ihanan löysinkin..




Olen erittäin tyytyväinen löydökseeni ja niin oli miehenikin. Vielä pisteenä iin päälle, luovutin lahjan miehelleni ollessamme kahden kesken kotonamme takkatulen ääressä istumassa. Hetki oli täydellinen ja ihanan romanttinen. Mieheni yllättyi täysin, mutta kertoi kuitenkin heti arvanneensa, mitä paketista löytyisi, koska oli jo hetken odotellutkin, että milloin ostan kellon hänelle. Voi sitä tunnetta, kun saa toiselle hyvän mielen ja toisen yllätettyä. 

Tässä vielä kuva kellosta, kun se on kädessä.



Suosittelen kaikille parisuhteessa eläville tätä Yllätysten kuukausi -perinnettä. Usein on liian kiire ja tulee liian harvoin hemmoteltua omaa puolisoaan ja tällä tavoin osoittaa omalle puolisolle, kuinka tärkeä hän on. Aina kannattaa panostaa parisuhteeseen ja tämä on yksi tapa vaalia toisen muistamista ja kunnioitusta. Yllätysten kuukauden myötä voi oppia tuntemaan toisiaan vielä paremmin ja alkaa todella pohtimaan, mistä oma puoliso voisi pitää. Lahjojen ja yllätysten järjestämisestä poistuu pakonomaisuus, kun se voi olla mitä tahansa eikä sen tarvitse mahtua pakettiin. Tällä tavoin parisuhde pysyy virkeenä ja puolisoa tulee muistettua vuoden aikana useasti. Suosittelen lämpimästi kaikille! 

Ihanan aurinkoista keskiviikon jatkoa kaikille!


Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!