sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Kohti uutta viikkoa

Olen ollut koko viikonlopun töissä, joten viikonloppu meni tällä kertaa melko nopeasti. Toisaalta sateinen sää on ollut sellainen, että töissä on ollut ihan mielellään. Lumi on kyllä sulanut ihan silmissä ja auringostakin saimme nauttia tänään iltapäivällä, ainakin täällä Tampereella. Mennyt viikko on ollut aivan mahtava treenien suhteen. Aloitin uuden treeniviikon uudella ohjelmalla viime maanantaina. Ohjelma on osoittautunut oikein hyväksi ja toimivaksi. Tällä ohjelmalla tulee varmasti tuloksia.

Perjantain intervalli

Tänään oli vuorossa kehonhuoltoa. Teimme mieheni kanssa lämmittelyksi hiukan lihaskuntoa oma kroppa vastuksena, jotta lihakset lämpesivät sen verran, että niitä uskalsi venytellä. Ai että kun mä nautin vanhana voimistelijana venyttelystä ja erityisesti siitä, että sain tsempata toista vähän kankeampaa venyttelemään ja pysymään venytyksissä. Venyttelyjen jälkeen painelimme saunaan rentoutumaan. Tästä on kyllä mukava lähtee uuteen viikkoon.

Uusi viikko tuo tullessaan paljon lääkärissä juoksemista. Olen saanut juuri tälle viikolle ajat sekä työterveyslääkärille että hammaslääkärille. Toivotaan, että lääkäreistä on apua. Diagnoosit olen kyllä jo tosin itselleni valmiiksi miettinyt, lääkärin ei tarvitse kuin siunata ne. Pakko kyllä myöntää, että olen nykyään hiukan skeptinen lääkäreitä kohtaan, sillä liian usein palaan lääkäristä ilman minkäänlaisia selityksiä oireilleni. Toivotaan, että tällä kertaa saan yllättyä positiivisesti.

Tuleva viikko tuo myös jännitystä työrintamalla. Tarvitsenkin nyt teidän kaikkien sormet ja varpaat pystyyn, jotta jotain hyvää tapahtuu lähi viikkojen aikana. Kerron myöhemmin lisää, mistä tässä on kyse.

Nyt kuitenkin toivottelen mukavaa alkavaa onnistumisten viikkoa kaikille! Nautitaan jokaisesta päivästä.

Susanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!