tiistai 9. huhtikuuta 2013

Hullua shoppailua?

Tänään töiden jälkeen menin suoraan salille tekemään yläkropan treenin. Eilinen treeni oli kyllä tehnyt tehtävänsä ja alaselkä tuntui koko päivän kuin hakatulta. Välillä jopa tuntui, etten uskalla istua, sillä en ollut varma pääsenkö siitä enää ylös. Noh, eikös se niin mene, että urheilija ei tervettä päivää näe.
Onneksi pienistä lihaskivuista huolimatta pystyin suoriutumaan salitreenistä kunnialla läpi. Tuli taas hyvä ja energinen olo. Huomenna olisikin sitten vuorossa vapaapäivä ja hölkkälenkki.

Huomiseen liittyy myös muuta mukavaa, sillä vihdoin jo kauan odotettu päivä alkaa häämöttään. Huomenna se alkaa.. nimittäin Hullut päivät! Kuvasto on tullut selattua jo moneen otteeseen läpi ja sieltä on löytynyt yhtä sun toista mielenkiintoista. Huomenna kuitenkin yksi asia menee muiden ostosten edelle..

Lähde: hullutpaivat.com

Oottekos te muut löytäneet jotain hyödyllistä ja mukavaa ostettavaa Hullut päivät -kuvastosta? Onko täällä muita yhtä innokkaita Hullareilla kävijöitä?

Pitäkää peukkuja, että ehdin huomenna ajoissa pelipaikalle, ja saan haluamani ostokset kotiutettua. Toivon myös muille hyvää shoppailuonnea tulevina päivinä!

Susanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!