sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Morning my darling

Eilen vietimme mieheni nimipäivää. Päivään mahtui kaikenlaista mukavaa puuhaa. Päivän aloitimme aamiaisella vuoteeseen. Tein miehelleni aamiaisen sänkyyn nimipäivän kunniaksi. Viikonloppuaamuisin mieheni nukkuu aina melko pitkää, kun taas minä herään jo kukon laulun aikaan touhuaan kaikenlaista. Eilen kävi onneksi samanlailla, joten sain mieheni iloisesti yllätettyä.




Aamiaisen jälkeen lähdimme heti kyläileen kummipojallani, sillä hänelläkin oli nimipäivä ja lahja piti saada toimitettua sankarille. Juhlinnan jälkeen oli aika käydä vähän kaupoilla. Mentiin mieheni kanssa Ylöjärvellä sijaitsevaan kauppakeskus Eloon. Elossa oli synttärit, joten tarjouksia oli aikalailla tarjolla. Minä hyvänä tarjoushaukkana olin katsonut, että makuuhuoneessani oleva Pentikin Pallo-lampunjalka ja Deco-varjostin olivat -30% alennuksella. Suuntasin siis Pentikin liikkeeseen. Kyllä tuli muutama voimasana mieleen, kun selvisi, että tarjouksen tuotteet olivat loppuneet. Voi että kun harmitti, sillä kyseinen lappu sopisi niin hyvin myös olohuoneeseemme. Noh, täytyy kokeilla onnea Hulluilla päivillä..

Illalla saimme odotetut vieraat luoksemme. Eräs erittäin rakas ystäväni ja hänen mies tulivat kylään katsomaan Tapparan peliä ja juomaan kahvia. Ystäväni on taitava personal trainer ja itsekin todella menestynyt urheilija. Suunnittelimme hiukan sisältöä treeneihini ja jestas kun taas motivaatio nousi pilviin. Odotan jo innolla huomista ja uuden treeniviikon alkua!

Tänään olisi vielä tiedossa mukavaa oleilua veljeni ja hänen avopuolison kanssa. Suunnitelmissa on mennä katsomaan elokuviin 21 tapaa pilata avioliitto sekä syömään yhdessä. Olen kuullut elokuvasta paljon hyvää palautetta. Toivotaan, että elokuva on hyvä ja saamme nauraa.

Mutta nyt toivottelen mukavaa sunnuntain jatkoa kaikille!

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!