lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kiitos

Mulla on ollut jo hetken To do -listalla kihlajaisten kiitoskorttien ja valokuvakirjan tilaaminen. Tällä viikolla ajattelin sitten ottaa itseäni niskasta kiinni ja ryhtyä tuumasta toimeen. Yleensä ja silloin harvoin kun tilaan kuvia, käytän ifoloria. Oikeastaan en tiedä eri valokuvafirmojen eroja juurikaan, mutta ifolor on osoittautunut ja koettu hyväksi joskus muinoin, joten olen pitäytynyt siinä aina siitä lähtien kun olen kuvia koskaan tilannutkaan. Kuvien tilaaminen meidän taloudessa on nykyään todella harvinaista, ja sitä pitäisikin mun mielestä harrastaa hiukan enemmän. Säilytämme kuviamme kovalevyllä, ja sieltä niitä aina välillä katsellaan, tai oikeastaan melko harvoin. Kyllä nykyään kuvia taidetaan eniten katsella esimerkiksi facebookista kuin paperisista valokuva-albumeista, vai mitä mieltä ootte? Tietenkin poikkeuksiakin on, ja jotkut teettää kuvia hyvinkin ahkeraan. Heitä kyllä kadehdin!

Vaikka kuvien teettäminen on nykyään melko harvinaista, on se kuitenkin aivan eri asia saada kuva käteen ja esimerkiksi kehystää se kuin, että kuva lähetettäisiin sähköisesti. Tämän vuoksi päädyinkin teettämään kuvat kiitoskorteiksi kihlajaisvieraillemme. Ihana saada antaa kuva muistoksi sukulaisille ja ystäville. Kortti on hieno tapa osoittaa kiitosta siitä, että he olivat jakamassa tämän tärkeän päivän kanssamme ja tietysti siitä, että ovat ylipäätänsä olemassa meidän elämässä.


Mulla on ollut aina tapana kiittää juhlien jälkeen juhliin osallistuneita tekstiviestillä, mutta tällä kertaa halusin vielä lisäksi nähdä hiukan enemmän vaivaa kiitoksen eteen, joten tilasin myös kortit muistoksi. Kuvien tilaaminen on todella yksinkertaista ja nopeaa, joten sitten kun alkoi vain hoitaan asiaa, oli se nopeasti tehty.

Kuvien tilaamisen lomassa tein myös valokuvakirjan päivästämme. Kirja jää mukavaksi muistoksi muiden valokuva-albumeiden joukkoon. Kirjan tekeminen oli niin helppoa, että suunnittelin jatkossa niiden tekemistä useamminkin. Ja hintakaan ei päätä huimaa, joten sekään ei ole esteenä kirjojen tekemiselle! Olisi hienoa saada tehtyä esimerkiksi kaikista lomamatkoista aina yksi kirja muistoksi. No, se projekti jääköön nyt kuitenkin tulevaisuuteen.




Onko teillä muilla kokemuksia kuvakirjan tekemisestä netissä ja sen tilaamisesta?

Näissä tunnelmissa toivottelen teille oikein mukavaa ja riemukasta keväthuumaa viikonloppuun. Ollaan iloisia sateesta ja lumien sulamisesta!

Susanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!