maanantai 8. huhtikuuta 2013

Dear Monday

Taas on uusi viikko lähtenyt hyvillä mielin käyntiin. Olen ihan innoissani, sillä tänään alkoi uusi treeniviikko uudella aivan ihanan rankalla ohjelmalla.

Mutta palataan vielä hetkeksi eiliseen. Eilen kävimme siis elokuvissa katsomassa 21 tapaa pilata avioliitto. Elokuva oli oikein hauska ja sain itkunkin silmään yhdessä kohtaa. Eli tunnetta piisas, joten elokuva oli siis melko onnistunut. Ennen elokuvaa kävimme syömässä Huviretkessä. Söin aivan loistavan lohiannoksen. Suosittelen!




Parasta elokuvissa oli kyl ehdottomasti iso säkki cashewpähkinöitä ja erittäin hyvä seura.

Sitten tähän päivään. Tänään siis alkoi uusi treeniviikko. Salitreeni tuntui oikein hyvältä ja sopivan rankalta. Katsotaan huomenna mitä lihakset sanovat..

Ajattelin nyt lyhyesti kertoa, millaisella viikko-ohjelmalla ollaan seuraavat kahdeksan viikkoa liikenteessä. Kerron myöhemmin sitten vähän enemmän treenin sisältöä ja liikkeitä. Salitreenit on jaettu kolmeen; sali1, sali2 ja intervalli.

Tänään oli ohjelmassa siis sali1, jonka teen joka maanantai. Treeniin sisältyy liikkeitä, jotka vahvistavat jalkoja, vatsaa sekä selkää. Huomenna on luvassa sali2, jossa tehdään pelkkää yläkroppaa. Tämän sali2 teen joka tiistai. Keskiviikkoisin on vuorossa hölkkä luonnossa ja raittiissa ilmassa n. 45 min. Torstaina teen intervalli -treenin, joka käytännössä tarkoittaa, että teen treenin pelkästään omaa kroppaani vastuksena käyttäen. Perjantaina on jälleen vuorossa aerobinen liikunta. Lauantai on lepopäivä ja sunnuntaina on kehonhuoltoa.


Salin jälkeen kävin vielä infrapunasaunassa. Ai että nyt on hyvä fiilis!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!