keskiviikko 1. toukokuuta 2013

1th of May

Hyvää ja kuplivaa vappua!



Vappu on tänä vuonna mennyt paremmin kuin hyvin. Eilen olimme meidän ystäväpariskunnalla siskoni ja hänen miehen kanssa istumassa iltaa. Söimme hyvin, juttelimme, nauroimme ja todellakin nautimme toistemme seurasta. Oli kyllä ehdottomasti todella hieno ja huikea ilta. Taas on yksi hieno muisto lisää pahanpäivän varalle kerättynä takataskussa.



Iltaan mahtui paljon huumoria ja naurua. Illan päätteeksi meidän miehet päättivät kaiken kukkuraksi käydä kastamassa talviturkit, ja siitä sitten seurasi todellakin hienoa viihdettä ja paljon naurua.


Vapun kunniaksi aloitimme myös tämän kesän grillikauden. Ai että grilliruoka maistui hyvältä pitkän tauon jälkeen. 


Tänään vuorossa on ollut vapputoria ja hieman urheilua. Vapun kruunasi hieno auringonpaiste ja sen kunniaksi päätimmekin tänään lähteä iltapäivällä 25 kilometrin pyörälenkille. Hienolla ilmalla se on erittäin nautittavaa. Mikä parasta, pyöräilyn lomassa saa paljon puhuttua ja samalla saa raitista ilmaa. 

Toukokuuhun liittyen; Mieheni on ystävänsä kanssa päättänyt toteuttaa haasteen, jossa Vapun jälkeen heillä alkaa herkuton toukokuu. Ajattelin lähteä herkuttomuuteen myös mukaan. Jos ihan rehellisiä ollaan mua hiukan jännittää ajatus, että olisin yhden kuukauden ilman mitään herkkuja. Saas nähdä onnistunko lainkaan pysymään päätöksessäni. 

Huomenna olisikin taas vuorossa kuntosalia. Mä oon kyllä ihminen, joka tykkää juhlimisesta, mutta kaikkein hienointa on kuitenki palata aina arjen askareiden pariin.

Miten siellä teillä muilla on mennnyt vappu! 
Mukavaa toukokuun alkua kaikille! Ihanaa, että kesä on kohta täällä.

Susanna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!