perjantai 3. toukokuuta 2013

Aaahh viikonloppu!

Tulin juuri töistä.. jouduin lähtemään tänään hieman aikaisemmin kotiin, kun tuli todella huono olo. Söin varmaan jotain pilaantunutta.. toivottavasti tää viikonloppu sujuis tästä eteenpäin hieman paremmin, olis kaikkea kivaa tekemistä luvassa.

Nimittäin terassi pitäis saada laitettua kesäkuntoon. Reissu Ikeaan olisi siis tiedossa, jippii! Jani on onnistunut taas välttelemään hyvin sinne menoa. Eipä onnistu enää. Olemme menossa myös katsomaan minibulleja Tampereella järjestettävään kansainväliseen koiranäyttelyyn, sinnekin sain sen ylipuhuttua.
Mikäs sen parempaa, kun shoppailu ja söpöjen koirien ihailu.

Ihania aurinkoisia ilmoja on tiedossa viikonlopuksi, saa siis todella nauttia omalla terassilla istuskelusta. Kesä on kohta täällä.. kyllä sitä sen verran kalpee jo onkin ettei pikku auringonotto pahaa tee..

Pöö!

Jos siellä on joku koiran hankintaa pohtiva, niin kannattaa kyllä ihmeessä käydä viikonloppuna Tampereen messu-ja urheilukeskuksessa järjestettävässä kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Siellä näkee kaikki mahdolliset rodut ja pääsee tutustumaan kasvattajiin, joilta saa paljon tietoa koiraroduista.

Hyvää viikonloppua kaikille!

- Laura


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!