lauantai 11. toukokuuta 2013

Tunne Tampere

Ai että tänään on ollut aivan huippu päivä tähän mennessä, ja lisää mukavaa puuhaa on tiedossa. Aamulla nautimme mieheni kanssa aamiaista meidän takapihan terassilla auringon paisteessa. Eilen kävimme ostamassa uudet pihakalusteet ja nyt on kyllä aivan mahtavaa viettää aikaa takapihalla. Vielä on muutama juttu, mitä haluan takapihallemme, ja sitten voin kuvin esitellä teille lopputulosta. Tuskin maltan odottaa!

Aamiaisen jälkeen hyppäsimme pyöriemme selkään ja lähdimme polkemaan kohti Tampereen keskustaa. Asumme melko lähellä keskustaa, joten sinne polkee muutamassa minuutissa ja samalla saa mukavaa hyötyliikuntaa.

Tänään Tampereen Hämeenpuistossa on tapahtuma nimeltä "Tunne Tampere". Sinne me sitten suuntasimme mieheni kanssa. Tapahtumassa oli kaikenlaista ohjelmaa mm. Cross Training Keskus Polte esitteli siellä toimintaansa monessa eri muodossa.

Ystäväni Jenni on yksi Poltteen innostavista ja ammattitaitoisista personal trainereistä
Tampereen liikkuva terassi feat IKEA
Cross Training Keskus Polte esittäytyy
Ohjelmassa oli myös kahvakuulan tekniikan opastusta, johon saivat yleisöstä vapaaehtoiset osallistua. Ylitin jälleen itseni ja olin vapaaehtoisena nostelemassa kahvakuulaa näyttämöllä. Oli hienoa! Liike oli melko yksinkertainen, mutta tehokas ja kokonaisvaltainen. Liike käytiin vaihe vaiheelta läpi, jotta tekniikka olisi kaikilla oikea. Ja mikä parasta sain koko ajan ohjeistusta Lauri-valmentajalta miten liike tulee tehtyä oikein.








Suosittelen kyllä lämpimästi kahvakuulatreenin kokeilemista, jos se on aivan uusi juttu jollekulle. Ja ehdottomasti Polte on tutustumisen arvoinen paikka. Siellä on töissä aivan loistavia ihmisiä ja meininki siellä on motivoiva ja kannustava. Mikä hienointa, sali todella sopii kaikille!

Ohjelmassa oli myös mallitoimisto Promodelin järjestämä Kukkaistyttö 2013 finaali. Saimme nauttia kauniista ja iloisista finalisteista ja heidän esittelyistä. Finalisteilla oli Guessin ja Hilfigerin vaatteita yllään, joten saimme samalla ihastella myös kevään muotia.



Sellaista tänään aamupäivästä. Sää suosii erityisesti vapaalla olijoita, joten nautitaan jokaisesta auringonsäteestä.

Vielä olisi tiedossa ystävän syntymäpäivät ja valmistujaiset. Täytyy tästä lähteä valmistautumaan niihin.

Mukavaa ja aurinkoista lauantaipäivän jatkoa kaikille! Lähetän ison ja valloittavan hymyn jokaiselle teille!

Susanna




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!