sunnuntai 26. toukokuuta 2013

Tangle Teezer

Kuluneella viikolla olen rikkonut hiukan rajoja ja päästänyt irti yhdestä lapsuudesta asti aina mukanani kulkeneesta esineestä. Ajattelin näin sunnuntai-illan ratoksi tulla jakamaan tämän kokemuksen teidän kanssanne ja kirjoittaa siitä hiukan tänne blogin puolelle.

Tämä rakas esine on niinkin mielenkiintoinen juttu kuin hiusharja. Pyydän anteeksi, jos odotitte jotain hienompaa esinettä ja jouduitte jo näin tekstin alussa pettymään. Suosittelen kuitenkin mahdollisesta pettymyksestä huolimatta jatkamaan lukemista, sillä ajattelin nyt kirjoittaa jo nelisen vuotta markkinoilla menestystä luoneesta ja nyt vasta minun kaappiini kotiutuneesta "superharjasta". Tämä harja on paljon blogeissakin puhuttu ja hehkutettu Tangle Teezer. Päätin sitten vihdoin ostaa ja kokeilla tätä paljon huomiota saanutta harjaa. Olen sen verran utelias ihminen, että halusin tietää, onko tämä harja todella maineensa veroinen.. Lauran postauksessa viikon tapahtumat tämä harja vilahti myös täällä meidän blogissamme jo aikaisemmin keväällä.



Kun luette aikaisemmin kirjoittaman postaukseni inside my handbag ja näette vanhan harjani erittäin huonon kunnon, olette varmasti samaa mieltä kanssani siitä, että tämä uuden harjan ostaminen oli ehdottomasti jo paikallaan. Joten vaikka uuden harjan hinta on melko kallis (ainakin minun makuuni), uskon kuitenkin säästäneeni antiikin aikaiseen harjaani moneksi vuodeksi rakastuneena tämän uuden harjan hinnan jo moneen kertaan. Käytettäköön tätä lapsuusmuistoa varaharjana, jolloin ero lapsuuden harjaan ei tuntuisi niin pahalta.

Mutta palattakoon nyt takaisin aiheeseen Tangle Teezer. Muutaman päivän käytön jälkeen harja on kyllä ehdottomasti osoittautunut lähes maineensa veroiseksi ja todella hyväksi. En tiedä johtuuko tämä vanhan harjani huonosta kunnosta vai uuden harjan hyvästä laadusta, mutta minun hiuksilleni harja tuntuu enemmän kuin hyvältä. Hiukset aukeavat pesun jälkeen kuin itsestään ja harja tekee hiuksista ihanan sileät. Tangle Teezerissä parasta on se, että harjata voi tyvestä latvaan saakka, kun hiussolmut ja takut aukeavat helposti ilman repimistä ja suurta voimaa. Harjauksen yhteydessä myös päänahka saa rentouttavan päähieronnan. Pitkille hiuksille tämä tuote on ainakin osoittautunut lyhyen käytön aikana positiiviseksi yllätykseksi.
Jos kiinnostuit niin enemmän harjasta voit lukea täältä.

Onko muilla kokemusta Tangle Teezeristä? Millaisia?

Mutta nyt toivotan mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! Nautitaan jokaisesta ihanasta hetkestä.

Susanna 








2 kommenttia:

  1. Hei!

    Mistä ostit tuon tangle teezerin ja paljonko maksoi? Niin olet tosi kivasti kertonut liikunnoistasi, mutta voisitko mahdollisesti tehdä jonkun postauksen normaalista ruokavaliostasi? Olisi kiva saada vinkkejä omaan syömiseen :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos kommentistasi. Ostin tangle teezerin Sokokselta ja se maksoi 16 euroa. Tangle teezeristä on myös olemassa sellainen matkakoko, joka on hiukan kalliimpi, mutta on muodoltaan helpompi kuljettaa esimerkiksi laukussa. Muistaakseni tämän matkamallin hinta oli noin 21€ Sokoksella. Bongasin harjan myös Prismasta ja siellä se taisi olla muutaman euron halvempi, eli kannattaa suunnata sinne, jos mielii tangle teezerin ostamista. Jos nettikauppaa haluaa käyttää, löysin tangle teezerin myös feelunique.com sivuilta hintaan 12€. (http://www.feelunique.com/brands/tangle-teezer).

    Kiitos palautteesta. Ilman muuta voin kirjoittaa postauksen normaalista ruokavaliostani. Katsotaan kuinka pian saan sellaisen aikaiseksi, mutta lupaan kirjoittaa!

    Mukavaa päivää!
    Susanna

    VastaaPoista

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!