keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Luonnon helmassa

Tänään töiden jälkeen lähdimme mieheni kanssa isoäidilleni kylään. Isoäitini asuu järven rannalla aivan ihanalla paikalla. Siellä luonnon keskellä, jos missä, mieli todella lepää. Tänään oli aivan mahtava ilma, joten suunnitelmissa oli tietysti auringosta nauttiminen. Mieheni kävi tuttuun tapaan myös rantasaunassa saunomassa ja uimassa. Itse en uskaltautunut uimaan, vaikka avannossakin on tullut kevään mittaan käytyä. Ensi kerralla otan itseäni niskasta kiinni ja pulahdan veteen. Vesi oli mieheni mukaan jo melko lämmintä, mittari näytti 17 astetta. Kyllä se kevät ja kesä on siis tullut melko vauhdilla.



Mieheni saunoessa, minä nautin auringon ihanasta lämmöstä ja isoäitini hienosta pihasta ja kauniista kukkasista. Tällainen mukava irtiotto arjen askareista teki jälleen kyllä todella hyvää. Ja mikä parasta, auringonoton lomassa oli mukava vaihtaa isoäitini kanssa kuulumisia. Nautin aina yhtä paljon luonnon rauhasta ja lunkista olosta. Ihanaa!



On todella ihailtavaa, kuinka upeasti toinen toistaan hienompia kukkasia oli kasvamassa kukkapenkissä. Ihailen isoäitiäni, sillä hän todella osaa kasvattaa kukkia ja hänen pihansa on aina viimesen päälle kaunis. Siitä ei voi muuta kuin yrittää ottaa mallia ja saada omassa pihassa kukkaset pysymään hengissä edes osan kesää. Siinäpä tavoitetta kerrakseen!



Näissä leppoisissa tunnelmissa toivotan teille oikein mukavaa loppuviikkoa!  Toivotaan lisää aurinkoisia kelejä!

Susanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!