maanantai 10. kesäkuuta 2013

Ihana aamu

Tänään aamusta sain nukkua pitkään, sillä menin vasta iltaan töihin. Olin kyllä niin naatti eilisen jälkeen, että pitkään nukkuminen teki enemmän kuin hyvää.

Aamun aloitinkin mukavasti sängyssä loikoillen ja kirjaa lukien. Ai että mikä päivän aloitus. Olin jo valmiiksi varautunut siihen, että kun nousen aamulla ylös sängystä lihakseni olisivat enemmän tai vähemmän kipeät. Sainkin yllättyä positiivisesti, sillä lihakset eivät olleetkaan kovinkaan kipeät eilisen lenkin jäljiltä. Vain pohkeiden yläosa oli kipeytynyt. Tähän lääkkeeksi ajattelinkin polkea myös tänään pyörällä töihin. Sillähän se kipu lähtee millä on tullutkin, eikö?

Ennen töihin lähtöä nautin ihanan raikkaan ja täyttävän aamiaisen. Eräs blogimme lukija toivoi jokin aika sitten blogikirjoitusta ruokavaliostani. Ajattelin ryhtyä toimeen ja näin ensimmäiseksi kuvasin tämän aamuisen aamiaiseni.



Tuoretta ananasta, persikka, banaani, kiivi ja luomu cashewpähkinöitä
Puuroa ja jäisiä marjoja

Vihreää teetä

Vihersmoothie

ravintolisät; D-vitamiini ja Spirulina
Puhdistustipat puhdistumisen ja uudistumisen tueksi

Aamiaiseeni siis kuuluu hedelmiä, puuro marjoilla, vihreä tee sekä vihersmoothie. Tällaisen aamiaisen syön aamuisin, jos ei ole kiire. Kiireisinä aamuina syön lähinnä vain puuron marjoilla ja vihersmoothien. Ravintolisät kuuluvat jokaiseen aamuun. Spirulinan ja puhdistustipat otan myös iltaisin. Spirulina on erittäin hyvä ravintolisä, sillä se on ehkäpä planeettamme ravinnetihein yksittäinen ruoka ja se on pakattu täyteen varsinkin urheilijoille arvokkaita ravinteita. Spirulina on yksisoluinen levä, joka on elänyt maapallolla siitä lähtien, kun täällä on ollut elämää.

Vihersmoothiesta kirjoitinkin jo aikaisemmin postauksessa Vihersmoothie, ja voitte lukea enemmän sieltä. Smoothieta voi muokkailla oman mielensä mukaan, ja sitä kannattaakin aina vaihdella, jotta saa mahdollisimman monipuolisesti ravinteita. Vihersmoothieen lisään myös OptiMSM jauhetta, joka on orgaaninen rikkiyhdiste ja se on erinomainen luuston, lihasten, nivelten ja hiusten hyvinvoinnille. Vihersmoothieta juon lasillisen aamuin ja illoin.

Tällaisella aterialla minun päiväni lähtee hyvin käyntiin.

Oikein mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Tehdään tästä viikosta onnistumisten viikko.

Susanna






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!