sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

134 km*

Tänään oli siis vuorossa haasteen lunastus, ja osallistuin Pirkan Pyöräilyn Klassikko 134km -sarjaan. Fiilis lähdössä oli melko jännittynyt, mutta todella hyvä ja luottavainen. Odotin innolla polkemaan pääsyä, sillä halusin olla pian jo maalissa ja kokea sen tunteen, kun takana on 134 km pyörällä polkien.

Ensimmäiset 50km oli mukavaa rullailua ja kaikki meni todella hyvin ilman minkäänlaisia lihaskipuja tai väsymystä. Matkalla ehti katsella kauniita maisemia ja hurjapäänä sai myös nauttia mäissä nopeasta vauhdista.

Kurun jälkeen alkoi jaloissa tuntumaan, kun matka Kurusta Muroleen koululle oli aika pitkälti jyrkkää ja pitkää ylämäkeä. Välillä kävin kyllä sellaista henkien taistelua, että oksat pois. Kovalla sisulla ja tahdolla siitäkin sitten kuitenkin selvittiin.

Matka 134 km
Sotkee, sotkee..

Tauko Terälahdessa ja huh
Pitkästä ja "kivisestä" tiestä huolimatta päästiin kuin päästiinkin loppujen lopuksi maaliin. Aikaa yhteensä meillä koko matkaan meni taukojen kanssa kuusi tuntia ja 29 minuutia. Laskimme, että keskinopeus oli 25km/h. Olen enemmän kuin tyytyväinen tulokseen. Jes! Fiilis on kyllä huikee!

Maalissa on helppo hymyillä
Kello näytti tältä maalissa
Fiilis on kohdillaan!


Suosittelen lämpimästi kaikille osallistumista Pirkan Pyöräilyyn. Tapahtumassa voi tehdä myös lyhyemmän 40 kilometrin lenkin ja supermiehille sekä -naisille on myös 217 kilometrin reitti. Eli kaikille on jotakin. Tällaiset urheilulliset joukkotapahtumat ovat kyllä oiva tapa kokeilla omia liikunnallisia rajoja ja niissä on yhdessä tekemisen meininki kohdillaan. Yksin tuollaisen matkan taittaminen olisi puolet raskaampaa, mutta muiden kanssa matka taittui välillä hyvinkin verkkaisesti.

Sellainen viikonloppu tällä kertaa. Nyt reidet huutaa hiukan hoosiannaa päivän urakan jäljiltä. Täytyy yrittää venytellä niitä, jotta pääsisi huomenna sängystä ylös.

Mukavaa ja liikunnallista alkavaa viikkoa kaikille teille ihanille!

Susanna


2 kommenttia:

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!