tiistai 25. kesäkuuta 2013

Juhannus tuli ja meni, mutta onneksi kesä jatkuu!

Tämä kesä saa mielen niin sekaisin, että täällä blogissa tulee vain yhä harvemmin käytyä kirjoittamassa. Olen pahoillani siitä.
Ajattelin nyt tullakin kirjoittamaan hiukan tunnelmia viime viikonlopulta. Juhannus siis kirjaimellisesti tuli ja meni, ja nyt nautitaan vain ihanasta kesästä.

Vietimme juhannusta isolla porukalla oman perheen voimin veljeni luona ihanan luonnon ja rauhan keskellä. Meitä oli siellä liuta lapsia ja aikuisia. Menoa ja meininkiä siis oli riittämiin. Oli kyllä oikein ihanaa!



Saimme nauttia aivan mahtavista keleistä koko juhannuksen ja kyllä ulkona tulikin vietettyä paljon aikaa. Mitä mainioin juhannus siis. Ja eikös se uskomus juhannukseen niin menekin, että juhannuksen keli kestää läpi kesän aina syyskuulle asti. Toivotaan, että se ainakin tänä vuonna pitää paikkansa.

Nyt olen jo muutaman päivän saanut palailla takaisin arkeen. Välillä arkeen palaaminen voi olla hyvinkin hidasta. Tällä kertaa kuitenkin olen päässyt melko nopeastikin arkeen ja reenaamiseen kiinni. Niistä voinkin kertoa myöhemmin lisää. En voi muuta todeta kuin, että kerrassaan ihana on tämä elämä!

Miten teillä juhannuksesta arkeen palaaminen on sujunut?

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille. Nautitaan helteistä!

Susanna



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!