tiistai 8. tammikuuta 2013

Odottavan aika on pitkä


Naisilla on usein tapana haaveilla ihanista unelmakodeista ja niiden sisustamisesta. Myös me jäämme usein pilvilinnoihin unelmoimaan ja kuvittelemaan millainen olisi meidän unelma koti. Erityisesti meistä Laura on sellainen, joka leikkelee lehdistä kuvia esimerkiksi hienoista keittiöistä, ja juttelemme haaveistamme kahvipöydässä ystävien kesken.




Haaveileminen on ihanaa ja voimauttavaa. Emme tunne yhtään ihmistä kenellä ei olisi haaveita, ja joka ei haaveilisi. Me molemmat elämme tällä hetkellä sellaisessa elämäntilanteessa, jossa uuden kodin hankinta on ajankohtaista ja usein puheenaiheemme pyörivätkin sisustamisen ja kodin remontoimisen ympärillä.




Toisen meistä asuntohaaveet toteutuvat tänä talvena. Tieto uudesta kodista ja sen löytymisestä on kuumotellut meidän ajatuksissa jo muutaman kuukauden. Nyt h-hetki lähenee ja uuden kodin remontoiminen voi pian alkaa..

Mutta miten se odottavan aika voikin olla niin pitkä? Viikko tuntuu ikuisuudelta ja tunti vähintäänkin viikolta.

Suurena haasteena suurelle unelmoijalle onkin saada kaikki haaveet ja mielikuvat koottua yhdeksi ideaksi ja alkaa toteuttaan niitä seinien maalauksessa, tapetoinnissa ja sisustuksessa.

Jännityksellä odotamme, miten upean asunnon saammekaan aikaiseksi!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!