sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Rentouttava viikonloppu

Viikonloput menee aina yhdessä hujauksessa, niimpä sitä yrittää viikonloppuisin vain rentoutua ja unohtaa "arjen paineet" edes hetkeksi. Parastahan viikonlopuissa on se, että saa nukkua piiiitkään.
Me haettiin Kodin1:stä vihdoin ja viimein tuplapeitto, joka on jo pitkään ollut harkinnassa. Onneksi saimme joululahjaksi peittoon rahaa, niin ei tarvinnut enään miettiä raaskiiko sitä ostaa kaikkien muiden menojen lisäksi, siispä kiikutimme peiton kotiin!




Mielestäni tuplapeitto on aivan ihana ja helppo sikäli, jos ei tykkää käyttää päiväpeittoa (kuten minä). Se on helppo vain levittää sängyn päälle ja se on siinä. Tosin pussilakana ei pääse kuvassa oikeuksiinsa, näyttää melko ryppyiseltä. Peitto on tosi muhkea ja ihanan lämmin eikä yhtään hiostava, toimii!!

Lauantai kului hyvässä seurassa, leffan ja maittavien Napolin pizzojen kera. Ei ole muuten tullut hetkeen käytyä Napolissa, mutta ei pettänyt tälläkään kertaa.


Päädyimme katsomaan Rakkauden Rasvaprosentin ja se oli juuri sopiva valinta lauantaille "aivot narikkaan" leffaksi.

Kotona oli pakko saada vielä pientä ilta purtavaa ja mikäs sen parempaa, kun löhötä loppu ilta sohvalla kynttilän valossa.



Semmoisia viikonlopun tunnelmia meillä, ihanaa päästä kömpimään taas tänäkin iltana tuplapeiton alle.
Ihanaa sunnuntai-iltaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdutat suuresti meidän päiväämme jättämällä kommentin!